Cancel·lat

L’aclamada cantautora Carla Morrison torna a la música com nova, després d’analitzar qui ha estat els últims anys i qui vol ser, extraient l’empoderament de tots dos i centrant-se en ella mateixa.

Les angoixes emocionals i personals són la base del treball de Morrison, i aquesta honestedat l’ha portat a múltiples nominacions als premis Grammy i a guanyar diversos Latin Grammy al llarg de cinc àlbums. Des de la nominació al Grammy pel seu EP Mientras Tú Dormías de 2010, fins a Déjenme Llorar el 2012 i el llançament d’Amor Supremo el 2016, el seu èxit ha crescut ràpidament, arribant a escenaris com el de Coachella o omplint auditoris i esgotant les entrades de les seves gires a Mèxic i Estats Units.

El 2018, Morrison va considerar que un canvi d’escenari podria canviar la seva perspectiva i va decidir mudar-se a París. Amb una visió renovada de sí mateixa va arribar a la conclusió que la perfecció no existeix, però ser un mateix és el que més se li assembla. Ara, amb aquest aprenentatge, ningú no pot trencar la confiança de Carla Morrison. “Sento que finalment he entès qui era jo, i això és una cosa que t’ajuda a viure la vida d’una manera millor”, diu. “Aquest va ser el meu renaixement, per a la meva ment i per a la meva ànima”.

20 | juliol | 21:00 h