Umberto Tozzi
Venda d'entrades

Umberto Tozzi se ve obligado a cancelar la gira española por compromisos inesperados que han generado conflictos de agenda ya que el próximo mes de marzo saldrá al mercado su nuevo disco.

El cantautor italià, Umberto Tozzi, amb més de tres dècades de trajectòria està considerat com un dels cantants i compositors més importants del pop-rock italià a nivell internacional.

Va debutar el 1976 publicant “Donna Amant Mia”, i el gran èxit li arribaria un any més tard amb “Ti amo” i tres anys després amb “Glòria”, el qual es va convertir en tot un himne. Va aconseguir premis com el Globus d’ Or i va guanyar festivals tan prestigiosos com El Festival de San Remo. El 2012 va treure el treball “Yesterday Today” on recull 36 grans temes de la seva carrera. La versió espanyola inclou les cançons “Tu”, cantada a duo amb Sergio Dalma, o “Falsa moral”, amb OBK. Gràcies a tots aquests èxits ha venut més de 80 milions de còpies a tot el món.

Després de gairebé tres anys, Umberto Tozzi torna amb gran entusiasme i un nou projecte, “Ma Che Spettacolo” amb més ganes que mai!

31 | març | 21:00 h