Exhaurides

Antonio José s’ha convertit en menys de 3 anys en l’artista emergent pop més important del país. Després de sortir del talent show de TV, és l’únic artista que ha demostrat tenir una carrera sòlida i amb possibilitats de consolidació a Espanya i desenvolupament a Llatinoamèrica, i és probablement l’únic o un dels molt pocs, que han aconseguit destacar d’una manera rellevant en sortir del talent show a nivell internacional.
Avalat per una legió de seguidors en les seves firmes, concerts i RRSS, acumula ja en el seu rànquing 4 discos de platí, 8 setmanes N º 1 en llistes de venda oficials, continus Nº 1 en iTunes i una interminable gira de més de 200 concerts on més de 250 mil persones l’han vist en directe. A més, va tenir el privilegi de ser el primer artista a Espanya en aconseguir ser el número 1 en iTunes quan Despacito regnava el chart de la llista digital.
Antonio José segueix creixent i evolucionant personal i artísticament. Involucrat al 100% en la composició de les seves cançons i col·laborant habitualment amb compositors/es com Claudia Brant, David Santisteban, Andrés Suárez, Mauricio Rengifo (Cali i el Dandee), Antonio Orozco, Diogo Piçarra, Bebe, David DeMaría, etc o damunt dels escenaris amb artistes com Antonio Orozco, Carlos Rivera o Pablo López.
Aquest tercer àlbum està produït per Mauricio Rengifo (Cali i el Dandee), Andres Torres i David Santisteban, una combinació que ha donat com a resultat un treball ple èxits.

30 | abril | 21:00 h
Exhaurides