Exhaurides

Luis Cepeda després de llançar el seu primer single ‘Esta Vez’, aconseguir el número 1 en les llistes de vendes d’Espanya, ser el número 1 en iTunes, amb 4,5M de reproduccions a YouTube… ha publicat el seu primer àlbum, un treball prometedor, creatiu i que ens permet comprendre millor la seva evolució artística.

En l’any 2016 va rebre la proposta de concursar al programa de televisió ‘La Voz’. Però mesos després es va presentar al càsting d’Operación Triunfo, va entrar en l’Acadèmia i allà va assimilar els valors, les tècniques i a gaudir sobre l’escenari.

El primer àlbum de Luis Cepeda es va publicar el passat 29 de juny. En ell hem trobat cançons pròpies elaborades amb la complicitat del productor i compositor David Sansebastián, conegut pel seu treball al costat d’Índia Martínez, Antonio José o María Parrado, entre molts altres.

En aquest àlbum també trobem composicions antigues que ens permeten conèixer com era aquest artista anònim i tímid que escrivia per pur plaer. Sens dubte, hem conegut a un Luis d’una forma més personal i hem pogut indagar en els seus sentiments a través de les cançons.

09 | març | 21:00 h